Keresőoptimalizálás

Ha Keresőoptimalizálás akkor minket kell, hogy válasszon. Nagyon sok mindent meg tudunk önnek tenni, annak érdekében, hogy a honlapja minél rangosabb helyet foglaljon majd el a többi hasonló profilú weblapok között. Nézze meg mit ajánlunk és lépjen kapcsolatba velünk bátran!

28
Thanks!
An error occurred!

Félrelépések esetén párterápián segít a pszichológus

A párkapcsolati krízisek egyik leggyakoribb esete, mikor a pár egyik tagja megcsalja társát. Természetesen hosszasan lehetne elemezni, hogy ezek a félrelépések milyen természetűek, azonban pszichológiai szempontokból a trauma feldolgozása az elsődleges cél a pszichológus számára. A párkapcsolati konfliktusok, így a megcsalás és a félrelépés esetén, a párterápia az a módszer, mellyel igazán jó eredményeket lehet elérni a terápiák között.

A párterápia során a pszichológusnak fel kell tárnia a pár életében azt a “rést” melybe az a bizonyos harmadik személy “belefért”. A pár elsődleges feladata a terápia során, hogy együtt megértsék milyen szituáció, élethelyzet folyamán alakult ki ez hely köztük, melybe egy harmadik fél szerepe szükségessé vált. A párterápia során a trauma feldolgozása az elsődleges cél, hogy a pár egymásnak képes legyen megbocsájtani, és a közös életük folytatása lehetségessé váljon.

23
Thanks!
An error occurred!

Online játékok kortól függetlenül!

Minden napnak van egy-egy olyan pillanata, amikor nem tud mit kezdeni magával az ember – nos, az ilyen helyzetekre lettek kitalálva és kifejlesztve az online játékok. Bár stílusukat tekintve az online játékok immár rengeteg változatban állnak a felhasználók rendelkezésére, közös bennük, hogy elsődleges céljuk a szórakoztatás, az, hogy a szabadidő egyetlen perce se teljen unalmasan! Legyen szó logikai, ügyességi vagy akár memóriajátékokról, mindegyik garantálja a kellemes időtöltést, akkor is, ha egyedül vagy odahaza, vagy pedig a barátaiddal osztod meg az online játékok örömét. Ezek a játékok grafikailag is úgy lettek megalkotva, hogy hosszú időre a számítógép elé „bilincseljenek” mindenkit, legyen szó fiúkról vagy lányokról, de akár felnőttekről is, hiszen az online játékok élvezete kortól és nemtől egyaránt független!

(more…)

20
Thanks!
An error occurred!

Milyen egy jó albérlet?

A kérdése adja magát aki albérletet keres, minél jobbat szeretne és a lehető legjobb áron. A jó albérlet rendelkezzen bútorokkal és megfelelő berendezésekkel, pl mosógéppel, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel.

Az igényeinknek megfelelő minőségben és állapotban legyenek ezek a napi használatban lévő berendezések. Akkor járunk a legjobban ha azokat a beköltözésünk előtt cserélték le. A fürdőszoba és a konyhai lefolyók állapota sem elhanyagolható szempont mivel egy dugulás vagy csőtörés nagyon sokba kerülhet, főleg akkor ha egyéb károkat okozna még mellette.

A kényelmi funkciókhoz manapság már hozzátartozik a kábeltelevízió és az internet kapcsolat is, mivel ezek nélkül az élet egy városban, főleg Budapesten már eléggé nehézkes és drága lenne.

(more…)

99
Thanks!
An error occurred!

Festék – Tudjon meg róla többet!

A honlap elkészítésével célunk az volt, hogy Ön információkat tudjon szerezni festéssel, illetve a festék Hőszigetelő bevonatrendszer amely időtálló védelemként funkcionál helyes felhasználásával kapcsolatban.

Ezen a honlapon Ön (1) az egyes festékek károsanyag-kibocsátásáról és (2) a különböző színek által nyerhető komfortról olvashat hozzászólásokat.

Ismerd meg a lakásod felújításának legmodernebb és dekoratív módját

Károsanyag-kibocsátás: Ez a legfontosabb, legmeghatározóbb szempont beltéri falfesték vásárláskor. Az Ön és a környezetében élők egészsége elsőrendű szempont!

Kötelességünk tudatni Önnel, hogy az oldószeres anyagok párolgásuk miatt az egészségre ártalmasan hatnak. Az egészségkárosító hatás miatt beltéri festés esetén csak és kizárólag vízbázisú terméket ajánlunk. Ezek a termékek használat után elpárolognak, így semmilyen módon nincsenek hatással az Ön és környezetében élők egészségére.

A festékek dobozán olvasható egy „VOC”-nak nevezett érték, amiből Ön megtudhatja, hogy az adott termék tartalmaz-e káros anyagot vagy sem. Az engedélyezett érték 0, illetve 0-nál valamennyivel nagyobb szám lehet.

Penészképződés: Fontos, hogy Ön olyan festéket válasszon, ami meggátolja penész kialakulását a festett felületen.

Penészmentesítés: A penész létrejöttét olyan módon tudja megállítani, hogy a következő néhány kötelező lépést betartja.

  • Azon a felületen, amit Ön majd festeni szeretne, penészmentesítést kell elvégezni.
  • Ha a penészmentesítést elvégezte, azaz a falfelületen nem találhatók már penészgomba spórák, olyan festéket válasszon, ami a páralecsapódást is gátolja. Ilyen festékek azok, amelyek a hő visszaverő tulajdonságuk és kerámia tartalmuk miatt képesek megakadályozni a páralecsapódást és penész kialakulását.
  • Magas páratartalom esetén fontos a rendszeres szellőztetés. A szellőztetés egyik módja, hogy Ön az ablak szerkezetébe elhelyez egy erre alkalmas szellőztető készüléket, ami gondoskodik az állandó páracsökkentésről.
  • Továbbá fontos, hogy Ön olyan terméket vásároljon, amely időtálló és lemosható.

Komfort: Az Ön kényelemérzetének második meghatározó eleme az Ön otthonának színe/színei.

Mire figyeljen, amikor beltéri festést szeretne?

Harmónia: Fontosnak tartjuk, hogy az Ön által kiválasztott festék nemcsak festékkel, hanem a bútorokkal is harmonizáljon.

Vásárlóink többsége a meleg színeket jobban kedveli, mint a hideg színeket, nekik a sárgás, barnás színű festékeket ajánljuk a harmónia elérésére. A hideg színek közé a kék festékek sorolhatók. Ha Ön inkább a nyugalmat árasztó színek részesíti előnyben, akkor inkább a zöldes színű festékeket ajánljuk. A világosabb színeket abban az esetben javasoljuk, ha Ön sokkal nagyobbnak szeretné látni az adott szobát.

Kültéri thermoshield festékek

Ezeket a festékeket kültéri vagy más néven homlokzati festékeknek nevezzük.

Az Ön otthonának belső színeihez hasonlóan a ház külső burkolata is meghatározó.

Fontos az Ön házának színe a hő elnyelése vagy visszaverése szempontjából. A sötétebb színeknek nagyobb a hőelnyelő képességük, ezért nem annyira időtállóak, mintha világosabb színnel festette volna.

Bármilyen típusú festékünk használatakor Önnek ügyelnie kell arra, hogy az időjárás viszontagságainak (úgymint esőnek, hónak, szélnek) ellenálló módon fedje be házát a maximális védelem elérése érdekében. Kaphatók UV ellen védő festékek is.

A piacon árban különböző, sokféle festék található. Mi azt javasoljuk, hogy Ön egyszer fektessen be több pénzt a drágább, de jobb minőségű festékekbe, hogy az évek múlásával Önnek ne kelljen a házát olcsóbb, de rossz minőségű festékkel javítgatni.

Kültéri festékek fajtái: Három fajta kültéri festéket különböztetünk meg: 1) fára, 2) fémre és 3) tetőrekészített festéket.

1) fafestékek: Kétféle fafestéket különböztetünk meg: a lazúr és a különböző fedőfestékeket.

A fa szerves anyag tulajdonsága miatt állandóan változtatja szerkezetét, formáját emiatt fontos, hogy Ön fára kizárólag fafestéket használjon.

Önnek olyan festéket kell választania, amely garantálja a fafelület időtállóságát, és követi a fa szerkezetváltozását ez által biztosítva a védelmet.

Ennek a festéknek, vízhatlannak, viszont egyben páraáteresztőnek is kell lennie.

2) fémfesték: Fémfesték alkalmazása esetén Önnek ügyelnie kell arra, hogy a festék teljes mértékben elfedje a festeni kívánt felületet, mert fontos, hogy ez a fémfelület ne érintkezzen nedvességtől és levegőtől. Azonban ha mégis érintkezne, oxidációs folyamatok indulnak el, aminek következtében a fémfelület rozsdásodni kezd.

Fém festése előtt a festeni kívánt felület gondos és speciális előkészületet igényel.

3) tetőfesték: Termékkínálatunknak csak kis részét teszik ki a tetőfestékek, viszont jelentőségük ennél sokkal több. A kimondottan tetőre készített festékek alkalmazásával megakadályozható a tető beázása, és hő visszaverő képességük miatt nyáron a lakótérben számottevően alacsonyabb hőmérséklet eredményezhető. E festék használatával Ön többet tud megtakarítani a légkondicionáló használatán is.

Használat: A festendő tetőfelületet a lehető legjobban meg kell tisztítani a tetőre lerakodó szennyeződésektől.

Bízunk benne, hogy ezekkel a tanácsokkal segítettünk Önnek, és a későbbiekben is rendszeres látogatónk lesz.

Forduljon hozzánk és honlapunkhoz bizalommal!

15
Thanks!
An error occurred!

Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség új honlapja – www.iksz.net

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség új honlapján található a szövetség által szerkesztett friss tartalom. A honlap, egy teljesen megújult formában szól a Kereszténydemokrata fiatalokhoz. A szövetség a Kereszténydemokrata Néppárt, KDNP, és a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség, MKDSZ, ifjúsági társszervezete.

A szervezet célja többek között a közéleti szerepre készülő fiataloknak fórum megteremtése, valamint az ország fiatalokat érintő problémáinak feltárása. Tevékenysége során igyekszik a keresztény szemléletű fiatalok érdekeit képviselni, ezért rendszeresen szerveznek közéleti előadásokat, valamint aktívan részt vesznek a KDNP és MKDSZ kezdeményezéseiben. A tevékenységükről bővebb információ az új honlapon található.

1
Thanks!
An error occurred!

Hogyan válasszon nyílászárót?

Nyílászáró választás alkalmával elsődleges szempont mindig az, hogy minél jobban szigeteljen majd a beépítésre kerülő ablak. Ez iránti igényünk nyilvánvaló, hiszen az energiaárak folyamatosan emelkednek, s a régi, elavult ajtó és ablak pedig csak tovább ronthatják a helyzetet. A szó szerint „ablakon kidobott pénz” helyett érdemesebb olyan megoldást keresni a nyílászárók cseréjekor, mellyel hosszú ideig elégedett lesz. Az SzG Ablak 2000 Bt. kedvező ajánlatokkal és több mint 13 év tapasztalatával várja azokat az érdeklődőket, akik számára a korrekt árak mellett a teljes körű, színvonalas szolgáltatás is fontos.

ablak és ajtó

(more…)

92
Thanks!
An error occurred!

Fizetés mértéke a személyi kölcsön felvételéhez

A lakosság hitelek felvétele kapcsán mutatott aktivitásának vizsgálata során elmondható, hogy a háztartások nagy része rendelkezik valamilyen hitellel, kölcsönnel. Legyen szó akár a szabad felhasználásra kapható hitelekről, az építési és lakáscélra felvettekről, vagy akár a személyi kölcsönökről, a nettó fizetést terhelő fizetési kötelezettségek bizony nagymértékben befolyásolják, hogy a jövőben igényelt hitelkérelmeinket a bankok miképpen bírálják el. Alapesetben a nettó jövedelem harminc százalékának erejéig vállalhatunk havi törlesztő részleteket, ezt meghaladó mértékben már túlterheltnek minősül jövedelmünk, ami a hitelbírálatra mindenképpen negatív hatást gyakorol.
A gyakran igényelt személyi kölcsön esetében is lényegi szempont, hogy a majdani törlesztő kötelezettségeknek maradéktalanul eleget tudjon az adós tenni, tehát nem elhanyagolható, hogy fizetésének mekkora része áll erre a célra rendelkezésre. Nem csak a karácsonyt megelőző időszakban élnek sokan az áruhitel kedvezőnek tűnő lehetőségével, így sok esetben az ebből eredő kötelezettségeiknek is egyéb hiteligényléseik láthatják kárát.
(more…)

87
Thanks!
An error occurred!
Következő oldal »