X-Lap

Egy wellness hétvége Harkányban

Ön most éppen a Harkány wellness hétvége megszervezésén munkálkodik és keresi a lehetőségeket? Az Ametiszt Hotel Harkányban színvonalas szállást biztosít minden kedves látogatónak. Ha úgy érzi, hogy egy kertkapcsolatos és nívósan berendezett szállodában szívesen eltöltene egy pár napot a harkányi fürdő közelében akkor bátran foglalja le minél előbb szállását. A Harkány wellness hétvége mindenki számára nyugalmat fog biztosítani, hiszen a fürdőben elérhető gyógykezelések segítenek a mozgásszervi és nőgyógyászati panaszok kezelésében és a szállodában pedig kényelmesen ki is pihenheti a kezeléseket. A szállodában 23 darab kétágyas szoba és természetesen nagyobb 3 ágyas szobák is megtalálhatóak.

Akciós wellness hétvége

A wellness csomagok mindegyike tartalmazza a harkányi fürdőbelépőket, így érdemes ezeket az ajánlatokat alaposan áttekinteni. A szállodában található szobák mindegyike jól felszerelt és igény esetén fürdőköpenyt is biztosítanak.

A wellness csomagokban a svédasztalos reggeli is benne van, így biztosan nem indul el korgó gyomorral a fürdőbe! Érdeklődjön az Akcióink felől mert a hosszú hétvégék során pénzt spórolva is tud pihenni, felfrissülni. Az Ametiszt Hotel éttermében megkóstolhatja a helyi különlegességeket, ételeket és borokat.