X-Lap

Ezüst karkötő charm

Ezüst Ofelia karkötőt rendeltem, gyönyörű csillogó kövekkel. Muszáj blogolnom a legújabb ékszeremről, mert egyszerűen gyönyörű. Hihetetlenül meg vagyok elégedve az Ofelia kristályok és ékszerek minőségével, mert olyan ragyogón érzem magam bennük, mint eddig még soha. Webáruházból rendeltem a termékeket és nagyon gyorsan kiszállították. Eredetileg Charm karkötőn gondolkodtam, aztán beadtam a derekam egy sima fonott mintájú valódi 925 sterling ezüst karkötőnek.

Megérkezett a várva várt Ofelia ékszerem. Rohantam a futárhoz átvenni az alig egy napja megrendelt ékszert, amit több napig választottam ki a hatalmas kínálatukból. Nemrég bukkantam az oldalukra, ahol a legújabb trendeknek és divatnak megfelelő. Mindenféle stílusú ékszereket árulnak, amiket kézzel készítettek és hibátlan minőségűek. Eleinte nem tudta dönteni az arany bevonat, vagy a rosegold bevonat között, aztán az újabb, és fiatalosabb rose gold mellett döntöttem. Hát nem bántam meg.

Tökéletes minőségű. Nincs valami nagy csuklóm, ezért mindig bajban vagyok a nem állítható méretű ékszerekkel. Most szerencsére ez a kérdés fel sem merült, mert egy állítható ezüstláncosat választottam, amin gyönyörű csillámló ékkövek vannak. A kövecskék csiszolása számomra meglepően gyönyörű, ennyire szépet még a Pandora karkötőkön sem láttam, pedig azok nagyon drága ékszerek. Még csak pár napja jött meg, de eddig maradéktalanul meg vagyok elégedve a csodálatos ékszeremmel. Készül náluk csodálatos karkötő ezüstből is Kíváncsi vagyok, hosszútávon mennyire bírja a strapát, bár a minőséget elnézve szerintem nem lesz az vele gond, mint az infinity karkötőmmel. Bármi változás van, egyből írni fogok a blogomra.