X-Lap

Hogyan válasszon nyílászárót?

Nyílászáró választás alkalmával elsődleges szempont mindig az, hogy minél jobban szigeteljen majd a beépítésre kerülő ablak. Ez iránti igényünk nyilvánvaló, hiszen az energiaárak folyamatosan emelkednek, s a régi, elavult ajtó és ablak pedig csak tovább ronthatják a helyzetet. A szó szerint „ablakon kidobott pénz” helyett érdemesebb olyan megoldást keresni a nyílászárók cseréjekor, mellyel hosszú ideig elégedett lesz. Az SzG Ablak 2000 Bt. kedvező ajánlatokkal és több mint 13 év tapasztalatával várja azokat az érdeklődőket, akik számára a korrekt árak mellett a teljes körű, színvonalas szolgáltatás is fontos.

A műanyag ablak megfelelő hőszigetelése mellett további követelmény a hangszigetelés, hiszen kevés bosszantóbb dolog van, mintha a nappaliban ülve a homlokzati ablakon át beszűrődő zajok zavarják pihenését. A korábban alkalmazott 2 mm-es üvegek napjainkban szinte egyáltalán nem felelnek meg a feléjük támasztott hang-, és hőszigetelési követelményeknek.

Azonban nem csak az üveg vastagsága tehető felelőssé a zajokért, hanem az ablaknyílók és a tokok közötti hézagok is. Mivel manapság a zajszennyezés egyébként is ismert fogalom, így fontos, hogy legalább otthonunkból kizárjuk a nem kívánt zajokat, ha az utcán, vagy egyéb nyilvános helyeken kénytelenek is vagyunk elviselni azokat. A korszerűbb technológiával kialakított üvegek, az ajtó megfelelő megválasztása, és az esetlegesen jelen levő rések hozzáértő tömítése nagymértékben csökkenthetik az említett problémát.

Felejtse el a felesleges pénzkidobást és az elveszett hőenergiát a téli hónapokban, hiszen az SzG Ablak 2000 Bt. kihagyhatatlan ajánlataival és megbízható szolgáltatásával hozzásegítheti Önt a zajmentes, kevesebb energiát felhasználó otthon kialakításához!