X-Lap

Megérkezett a legújabb Samsung tok

Nemrég beszeretem egy új Samsung okostelefont. A legnagyobb megelégedésemre használom már több, mint egy hónapja Samsung tok nélkül. Sajnos múltkor megtörtént a a lehetetlen. Mivel nagyon vigyázok a telefonomra, eddig sosem fordult elő, hogy leejtsem, vagy esetleg összetörjem a kijelzőjét.

Egészen tegnapig. Természetesen kijelzővel lefelé esett le, persze nem a szőnyegre, hanem a parkettára. Szinte rettegve emeltem fel a földről a készüléket, de csodával határos módon túlélte az esést. Ekkor határoztam el, hogy mindenképpen vennem kell egy megfelelő Samsung tokot a Phonebox.hu webáruházból. Azért onnan, mert csak és kizárólag megbízható boltból szeretek rendelni, ahonnan a lehető leggyorsabban szállítják házhoz a termékemet!

Meg is rendeltem és már másnap csengetett a futár a legújabb védőtokkal, ami hibátlanul illeszkedik az új mobilom különleges lekerekített vonalához, és megfelelő prémium érzetet nyújt a különleges fém hátlap mellé. Pontos illeszkedés, szinte észrevétlen vékonyság, de a leírás szerint mégis megfelelő ütésállóságú Samsung tok került hozzám. Kíváncsi vagyok, hogy teljesít a mindennapokban, bár eddig bármit is rendeltem a Phonebox-tól, eddig sosem csalódtam!