X-Lap

Sötétítő függönyök, a Függöny Sarok webáruház kínálatából

Ha már túl vagy a sokadik tervezgetésen, és eljött az ideje, hogy most már megoldásokat is keres a lakásod design váltására akkor webshopunkban mindenképpen érdemes lesz körülnézned.Több száz fényáteresztő, és sötétítő függönyből válogathatsz kényelmesen online, és adhatod le rendelésed néhány kattintással.
A drapériák megváltoztatásával már egészen új megjelenést kaphatnak a helyiségeid, és persze fontos, hogy azok passzoljanak a bútorokkal, szőnyegekkel és textilekkel is.A különböző fényáteresztő képességű sötétítő függönyök között az egyszerű navigációval és a színszűrő segítségével tudsz könnyedén keresgélni.
A függönyök szelességének és hosszúságának megállapításához webáruházunk Méretvételi útmutatója lehet a segítségedre. Az anyagok kiválasztásában pedig a Függöny anyagok fajtái aloldalunk adhat támpontokat. Ha elakadsz a méretezésben a kivitelezésben vagy a függönyök megfelelő párosításában akkor csak keress minket az elérhetőségeinken. Hisszük, hogy a több éves szakértői tapasztalattal felvértezett ügyfélszolgálatunk pillanatok alatt át lendít majd a holtpontokon. Blog bejegyzéseinkben is igyekszünk minél több hasznos tanácsot adni az oldalunkra látogatóknak, és Facebook oldalunkon rendszeresen közzétesszük a vásárlóinktól kapott képeket, amiből szintén további inspirációkat kaphatsz.