X-Lap

Milyen telefont vegyek?

Hogy a megfelelő telefont kiválaszd több szempontot is érdemes figyelembe venni. Igyekeztünk olyan szempontok közül válogatni, melyek időtállóak, tehát elsősorban alapfunkciókra és megjelenésre fókuszálunk.
Talán az elsődleges ami akár meg is keserítheti az életedet, az egy túl nagy képernyővel rendelkező telefon: tulajdonképpen ma már a 4.7 hüvelykes telefonoknál kisebb méretűek közt nem érdemes válogatni, mivel azok elég gyenge hardver rendelkeznek, viszont, ha biztosan akarod tartani a okostelefonodat a kezedben, akkor nem érdemes 5.5 hüvelyknél nagyobb készüléket választanod.
Manapság a többség fotózásra használja elsősorban a telefonját (persze a beszélgetés mellett). Ha ez az elsődleges opció számodra, akkor érdemes egy dupla kamerás készüléket választanod. Ide kapcsolódik a RAM, avagy a memória kérdése, bár itt egyszerű a válasz: minél több, annál jobb.
De talán a legfontosabb szempont mind közül az akkumulátor élettartama. Bár az élettartam függ természetesen a kijelző méretétől is.