X-Lap

Üvegfólia vagy műanyag fólia?

Már egy hete megvan a legújabb okostelefonom, csak sajnos nem sikerült még beszereznem egyetlen védőfóliát sem, mert nem voltam benne biztos, hogy melyikre is van szükségem. Tehát lassan több, mint egy hete keresem erre a kijelzővédő fóliás kérdésemre a választ, amikor találkoztam a Screentec.hu -val és egycsapásra minden világos lett. Rájöttem, hogy egy megfelelő és méretpontos üvegfóliával kell védenem a telefonom, hiszen így teljesen ugyan olyan marad a kijelző érintése és még a reszponzivitás sem fog változni.

Nem tétováztam, és megrendeltem a webshopon keresztül az eredeti SCREENTEC fóliát, és már a következő napon kézhez is kaptam. Egy duo-packot választottam, így az első buborékmentesen felhelyezett üvegfóliát tesztelésnek vetettem alá. Először pénzérmével próbáltam teljesen sikertelenül megkarcolni, majd egy körző hegyével estem neki, ugyanazzal az eredménnyel. Ekkor már tudtam, hogy jól választottam.

Nem is cseréltem le a második fóliára az üveglapot, hanem ezzel védem tovább az iPhone-omat. Mióta megvan az üvegfólia már kétszer ejtettem le a telefonom sajnos kijelzővel lefelé, azonban a screentec üvegfólia szerencsére kiállta mindkét próbát, így a kijelzőm sértetlen maradt és olyan, mint újkorában.